Pravila i uslovi korišćenja i politika privatnosti

Korišćenjem informacija objavljenih na bilo kojem delu sajta HonorarniPoslovi.net automatski prihvatate sve trenutno važeće uslove korišćenja.

Sve servise sajta HonorarniPoslovi.net koristite na vlastitu odgovornost i HonorarniPoslovi.net se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Korisnici trebaju redovno čitati uslove korišćenja, te se smatra da su kontinuiranim korišćenjem sajta HonorarniPoslovi.net ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uslovima korišćenja, i da su ih razumeli u celosti.

Niti jedna informacija, slika ili drugi oblik sadržaja objavljenog na sajta HonorarniPoslovi.net ne sme se koristiti u nezakonite svrhe niti za promovisanje istih.

Sajt HonorarniPoslovi.net sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te internih i eksternih linkova.

Sajt HonorarniPoslovi.net polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje, tako da se neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela sajta HonorarniPoslovi.net smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela sajta bez dozvole vlasnika autorskih prava (Sajt HonorarniPoslovi.net, partneri, …) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je sajt HonorarniPoslovi.net povredio Vaša autorska prava, pošaljite nam reklamaciju i slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji uklonjeni čim se utvrdi valjanost reklamacije.

Sajt HonorarniPoslovi.net sadrži linkove na spoljne, druge web stranice. Sajt HonorarniPoslovi.net linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje na spoljnim web stranicama.
Sajt HonorarniPoslovi.net štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Sajt HonorarniPoslovi.net se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sajt HonorarniPoslovi.net može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke sajt HonorarniPoslovi.net koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje.

Sajt HonorarniPoslovi.net se obavezuje da prikupljene privatne podatke poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka.

Sajt HonorarniPoslovi.net se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja uslova sajta HonorarniPoslovi.net ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Sajt HonorarniPoslovi.net nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posetioci.

Sajt HonorarniPoslovi.net zadržava pravo da bez najave povremeno promeni uslove. O važnim promenama i dopunama sajt HonorarniPoslovi.net može obavestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kojeg sadržaja na sajtu smatra se da ste upoznati s najnovijim uslovima.

Top